Koläger för barn och ungdomar 22-24/7-22

Dags for koläger i sommar som anordnas av köttrasungdom.

Begränsat antal platser. Först till kvarn galler.

Fredag den 22 juli kl 17.30 samlas vi på Bollerups lantbruksinstitut i Tomelilla. Vi kommer att träna på att visa upp djur och hur man förbereder dem infor utställningar. Vi kommer också ha en massa andra roliga och lärorika aktiviteter.

På fredagskvällen ser vi gärna att ni föräldrar stannar kvar och grillar och får lite extra info.

Övernattning sker i skolans gymnastiksal och det du behöver ha med dig är

  • Liggunderlag/Madrass
  • Sovsäck
  • Namnad vattenflaska
  • Rena skor med stålhätta gärna tvättade med virkon
  • Rena arbetshandskar med namn på

For de föräldrar och syskon som vill vara med under helgen finns det möjlighet att övernatta i rum till självkostnadspris (ta med sänglinne). Obs! Begränsat antal rum. Det finns även möjlighet att till självkostnadspris delta vid måltider. Ni kan aven ta med husvagn, eluttag finns.

Inom skolans område råder det alkoholförbud! Gäller alla.

Vi tar tacksamt emot all hjälp och visat intresse av alla föräldrar om det bara är så för en liten stund. Vi behöver alltid hjälp med sponsringar, sa vill du eller vet någon som vill sponsra oss med något behövligt for lagret, kontakta då Magnus 070-693 71 60.

Under lägret kommer användning av showstick att visas.

Vi ber Er föräldrar se till att Era barn och ungdomar ar försäkrade under vistelsen på lagret. Ni föräldrar ansvarar själva for all medicinering till era barn under lägret. Glöm inte att informera om eventuell specialkost vid anmälan.

Samling sker på Bollerup fredagen den 22 juli kl 17.30. Hemfärd och hämtning söndagen den 24 juli kl 14.00. For alla barn som går i skolan är lägret gratis.

Viktigt att ni respekterar hämtningstiden!

Anmälan görs senast den 8 juli. Ring om det inte kommit bekräftelse på mailen. Jenny Hansson tel 076-211 11 45 ejhansson@hotmail.se Elin Welin 076-325 43 33 ejhansson@hotmail.se Elin Welin 076-325 43 33 ejhansson@hotmail.se

En bild från Mila 2017 där Dolly och Lova vann showmanship för yngre ungdomar som köttrasungdom ordnade.